On fire!!

Encara no ha arribat l'estiu, temps en el qual  a vegades recollim algun premi en forma d'encadenament de la lluita de mesos anteriors escalant, i aquest any anem millor que mai!!!
Aquest cap de setmana, digali cap de setmana més dilluns perquè ens venia bé, hem anat amb el company habitual d'aquests ultims dies, en Pratgi, cap a Collagats en busca de sectors nous per nosaltres. Els dies han estat plens d'encadenaments sorprenents i de bona companyia i ens han servit per pujar-nos la moral una miqueta als dos desprès d'assolir nous reptes. Al final dels tres dies els dos hem marxat amb un 7b i un 7a+ a vista, i un 7b assejat, a més de altres vies més fàcils que també hem anat escalant. Això per nosaltres ha estat una gran sorpresa i ens ha omplert d'alegria, ja que es tracta de nous esglaons assolits tant per ell com per mi.
Això si, el millor dels tres dies, com sempre, els farts de riure, les bones estones passades i la companyia de l'arnau rebifat que torna a estar motivat com mai i que ja veiem com accelera per tornar-se a posar a puestu si el cul el deixa!



Comentaris