Alps 2013 (1.- Lillaz)

22 i 23 de Gener
Veient com està el panorama als piris i amb la poca pasta per anar fent sube-bajas a bielsa-benasque-pedraforca-etc, amb l'Iker ens hem agafat 10 dies de festa i em marxat direcció al gel segur!!! Ahir dimarts  vam arribar a Lillaz després de 10 horetes de cotxe i vam aparcar a les 9 de la nit a 13 sota zero. La cosa prometia.
Avui ens aixequem més tard que dora i després de fer el primer vistaso a les cascades i a la gent que volta per la vall, decidim posar-nos a la cascada VERTIGINE DE PORCELLANE (II-3, 90mts), que xorreja bastant en el seu llarg clau però que ens fa disfrutar de tornar a picar amb el piolet. No satisfets del tot, rapelem la via i com que ens ha sabut a poc ens posem a una cascada la qual veiem que les cordades que hi han estan rapelan i ens quedarà lliure per nosaltres.
CHANDELLE LEUVRE (II-4+, 180mts), que escalem el seu divertidissim i fàcil primer llarg, campa, el tercer llarg amb sensació a verticalitat, però de bonica progressió, dos llargs més de campa, i rapelem abans de fer el seu llarg clau entre la poca gràcia que em feia a mi veure'l poc format i la hora que ens apreta.Al final, ràpels i fins a baix. Amb les últimes llums recollim el material i ja fosquejant bastant tirem cap a la furgo. Un bon sopar, eixugar roba i a preparar-nos per demà, no sense abans, trobar el bar amb guifi del poble i així no passar una semana de desconexió i claustrofòbia a la furgo.





Comentaris

Unknown ha dit…
Bb Benji, ahir vaig estar parlant amb el teu colega al plafó i molt bé, no?
Ja veig, bones fotos i temps aceptable i vies impresionants!
Salut i gasss!
tresbmes ha dit…
ja veus... peu avall tant com vam poder! ara ja nomes falta esperar a veure si es pot tornar a marxar!!
salut